Om oss

Bildeler på nett er den raskeste og mest effektive måten å finne bildelen du leter etter på. "DinDeler A/S" tilbyr enkel bestilling på nettet der du gjennom noen enkle tastetrykk kan bestille bildelen du leter etter. For hvert produkt på vår nettside kan du se om produktet er på lager eller ikke. Dessuten finner du fullstendig informasjon om blant annet betaling, leveranser, mv.

"DinDeler A/S" er et ungt og raskt voksende selskap. Selv om "DinDeler A/S" er en fersk aktør på markedet, samarbeider vi med verdens største produsenter og har et bredt produktspekter innen nye bildeler og rekvisita. Dessuten tilbyr vi et bredt spekter av originale reservedeler for personbiler og kommersielle kjøretøyer fra Europa, Japan og Amerika. Hos "DinDeler A/S" finner du bare nye og sertifiserte bildeler fra anerkjente produsenter, som er ISO 9001, TS 16949 sertifiserte. Dette innebærer at vårt kvalitetsstyringssystem er sertifisert etter den internasjonale standarden for god kvalitetsstyring og er funnet å være i tråd med den. 

"DinDeler A/S" selger nye bildeler på nett – raskt og enkelt. Hos oss finner du mer enn 100 000 ulike bildeler fra mer enn 70 av verdens største produsenter. Vi tilbyr både effektiv service og et bredt produktutvalg for bilen din. Og sist men ikke minst, får du bildelen du leter etter til en gunstig pris. 

"DinDeler A/S" – alt du trenger til din bil!